plattegrond Landgoed Schothorst
huur ruimtes

U bent hier

Wie kan huren - lees meer

Het Groene Huis biedt plek aan NME (Natuur- en Milieu Educatie) voor scholen. Daarnaast zijn onze ruimtes beschikbaar voor groepen, initiatieven en organisaties die activiteiten willen organiseren, passend bij de doelstellingen van Het Groene Huis.
 

Onze doelstellingen

Natuurwaardering stimuleren. Natuurkennis vegroten. Positieve impact maken op duurzaamheid. Praktisch bijdragen aan een groter bewustzijn rondom natuur, milieu- en duurzaamheids- onderwerpen.

 

Voorbeelden

Lezingen van natuurorganisaties. Bijeenkomsten van commerciele organisaties die hun impact willen vergroten op klimaatduurzaamheid. Bijeenkomsten van de gemeente over onze thema's. Kindervoorstellingen over natuur-thema's. Knutselactiviteiten met materialen uit de natuur. Eenmalig bezoek van Amersfoortse initiatieven of organisaties, die zich richten op andere thema's en die kennis willen maken met de doelstellingen en de locatie van Het Groene Huis.

 

Wat kan niet?

Feestjes en partijtjes. (Spirituele) bewustwordingsactiviteiten. Yoga en sportactiviteiten. Op het landgoed kan een aantal activiteiten uiteraard wel (tussen zonsopgang en zonsondergang). Dit is openbaar terrein.

 

 

Terug naar huren van ruimtes bij Het Groene Huis