plattegrond Landgoed Schothorst
huur ruimtes

U bent hier

Vrijwilliger worden bij het CNME?

Kijk af en toe op onze site om te kijken of er een vacature is voor bijvoorbeeld medewerker in het groen of gastvrouw/heer.

 

Wat is er te doen?

Bij CNME Amersfoort werken naast een paar betaalde medewerkers ook 75 gedreven vrijwilligers: op het Landgoed, in het gebouw Het Groene Huis en op het Middeleeuws Erf. Het CNME kan niet zonder vrijwilligers, bijvoorbeeld buiten bij het onderhouden van de vlindertuin en de plantvakken voor het gebouw. Of werken in de Middeleeuwse moestuin en ook het 'ruige werk': het park vrijhouden van braam en brem. Binnen is er ook van alles te doen: het controleren van lesmaterialen, ontvangen van schoolklassen, het bijhouden van de collectie opgezette dieren en het te woord staan van bezoekers.

 

Wat bieden wij?

Vrijwilligerswerk bij ons betekent werken in een divers gedreven team. Alle medewerkers tonen veel inzet, enthousiasme en grote betrokkenheid voor de Amersfoortse natuur en duurzaamheid. 

 

Onze vrijwilligers krijgen onder andere:

  • Een nieuwsbrief 
  • Een eindejaarsfeest en een jaarlijks uitje
  • Indien van toepassing werkkleding

 

VACATURE:

Onderhoud aquaria VOL!!! MOMENTEEL GEEN VACATURE

Gastvrouw/- heer VOL!!!

Gastvrouw/ - heer zondagmiddag betaald
Onderhoud collectie opgezette dieren  VOL!!!

Groenonderhoud  VOL!!! MOMENTEEL GEEN VACATURE

 

 

Heb je belangstelling?

Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator Ilona Heidotting via 033-4694320 of via i.heidotting@amersfoort.nl (woensdag afwezig)