U bent hier

Verhuur unieke ruimtes

Het Groene Huis verhuurt ruimtes aan verenigingen, stichtingen, bedrijven of bewonersinitiatieven die te maken hebben met groen, natuur en duurzaamheid én die een inhoudelijke bijeenkomst willen organiseren.
Een drankje na afloop is natuurlijk geen probleem, maar Het Groene Huis is niet bedoeld voor feestjes, borrels en verjaardagen.

 

 

De ruimten in Het Groene Huis

 • Lokaal 0.01: is geschikt voor maximaal 40 personen (wifi, flipover en eventueel digiboard)

 • Lokaal 0.02: is geschikt voor maximaal 40 personen (wifi, beamer, scherm, laptop)

  Lokaal 0.01 en 0.02 kunnen samengevoegd worden tot één lokaal en zijn dan samen geschikt voor maximaal 80 personen.

 • Praktijkruimte beneden: kamer voor 8 personen met werktafel met krukken (wifi, flipover)

 • Kantine: is geschikt voor maximaal 24 personen  (wifi, whiteboard, toegang tot terras)

 • Vergaderkamer boven 1.03: maximaal 12 personen, is alleen overdag te huren (wifi, whiteboard)

 

Ook buiten zijn er mogelijkheden

 • Het middeleeuws erf bestaat uit de middeleeuwse boerderij, het Sibbehuis en het buitenerf.
  Specifieke buitenruimten kunnen gehuurd worden na overleg met Team Beheer op 033-4695200. Voorbeelden zijn het buitenterras en de boomgaard.

 • Het Landgoed beschikt over een amfitheater (bij de zonnewijzer). Daar is plaats voor circa 50 personen. Heel geschikt voor een lezing of kleine voorstelling in de buitenlucht!

 

Catering

Koffie en thee is aanwezig, maar moet zelf worden gezet. Verder kunnen wij tips geven voor aanvullende catering. Echter, deze moet u zelf regelen en betalen. Houd er daarbij rekening mee dat u alleen gebruik kunt maken van de ruimten die u heeft gehuurd. De mogelijkheden voor echt uitgebreide catering en warme maaltijden zijn beperkt, zeker wanneer het om een grote groep gaat. We bespreken graag met u wat mogelijk is.

Het gebruikte servies moet schoon worden afgelaten. Er is een vaatwasser beschikbaar of er kan met de hand worden afgewassen. In overleg is het ook mogelijk om tegen vergoeding de koffie/thee te laten zetten en de vaatwasser te laten vullen e.d.

 

Afval

Om voedselverspilling tegen te gaan vragen wij u eten en drinken dat over is mee naar huis te nemen. Wij scheiden het afval. We verwachten ook dat de gebruikers van Het Groene Huis dat doen en het afval ij de daarvoor bestemde bakken deponeert.

 

Parkeren

Bij Het Groene Huis is voldoende plek om uw fiets neer te zetten en het station Amersfoort - Schothorst en bushaltes zijn op loopafstand.

Parkeren voor auto's is gratis en beschikbaar. Deze worden ook door andere organisaties gebruikt. Daarom, en uiteraard ook om andere redenen, bevelen we het gebruik van de fiets en openbaar vervoer aan.
 

Voor reserveringen en vragen kunt u contact opnemen met ons via het reserveringenformulier.

 

Regels gebruik faciliteiten