U bent hier

Kinderfeestjes

Ben je jarig of wil je zomaar een middag met je groep van de BSO op avontuur? Op Landgoed Schothorst valt heel veel te beleven met drie superleuke activiteitenroutes!

De routes duren ongeveer 2 tot 3 uur. Voor thuis of op de BSO zijn er extra knutsel opdrachten. Korte voorbereidingstijd voor de begeleiders.

 

 

Kinderfeestje in de natuur

Op zoek naar het nest van uil. Kinderen van 4 tot 7 jaar gaan spelenderwijs de piepjonge bosuil helpen zijn nest terug te vinden samen met eekhoorn en andere bewoners van het Landgoed.

 

Hoe overleef ik Landgoed Schothorst? Kinderen van 8 tot 12 jaar gaan op survival, met een expeditie het avontuur aangaan om te overleven op het Landgoed en alles te weten komen over het gebruik van natuurlijke energie.

 

Bor en de wolven. Kinderen van 4 tot 7 jaar of van 8 tot 12 jaar gaan een spannende verhaallijn doen, waarbij de kinderen een rol vervullen. Door punten te winnen met de spelletjes, kunnen zij schapen redden.  
 

Meer informatie over de feestjes op het landgoed vind je links in het menu. Neem contact met ons op om jouw kinderfeestje of BSO activiteit te reserveren.

 

Meer kinderfeestjes in de natuur? Bezoek Kidsproof Amersfoort, Stadsboerderij "De Vosheuvel",Ontdek het buiten of Natuurmonumenten.