plattegrond Landgoed Schothorst
huur ruimtes

U bent hier

Kinderfeestjes

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn Het Groene Huis en het Middeleeuws erf De Bergkamp gesloten voor publiek. De kinderfeestjes gaan niet door. Via cnme@amersfoort.nl zijn we gewoon bereikbaar.

 

Ben je jarig of wil je zomaar een middag met je vrienden op avontuur? Op Landgoed Schothorst valt heel veel te beleven met drie superleuke activiteitenroutes!

De routes duren ongeveer 2 tot 3 uur.  

 

Kosten van de kinderfeestjes: € 25,00, incl. BTW, met PIN of contant te betalen bij het afhalen van de tas.

 

 

Kinderfeestje in de natuur

Op zoek naar het nest van uil. Kinderen van 4 tot 7 jaar gaan samen met eekhoorn en andere bewoners van het landgoed spelenderwijs de piepjonge bosuil helpen zijn nest terug te vinden. Dit feestje is het hele jaar door te boeken.

 

Hoe overleef ik Landgoed Schothorst? Kinderen van 8 tot 12 jaar gaan op survival. Ze gaan op expeditie en gaan het avontuur aan om op het Landgoed te overleven. Zo komen ze bijvoorbeeld veel te weten over het gebruik van natuurlijke energie. Ook dit feestje is het hele jaar door te boeken.

 

Neem contact met ons op om jouw kinderfeestje of activiteit te reserveren.

 

Maak je eigen uitnodiging op Greetz.nl

 

        

 

Meer kinderfeestjes in de natuur in en om Amersfoort? Bezoek Kidsproof Amersfoort, Stadsboerderij "De Vosheuvel" of Natuurmonumenten.