U bent hier

Kabouterdag

Kabouterdag: leuke dag voor de hele familie!

 

Kabouterdag is een gezellige familiedag met veel activiteiten voor kinderen die van buitenspelen houden. De ‘kabouters’ zijn op die dag druk met tal van activiteiten. Er is een kabouterorkest, speurtocht, spelletjes, schminken, paddenstoelenwandeling en creatieve workshops. Poppentheater Cassiopeia is aanwezig met een voorstelling ‘Kabouter Jodokus is jarig en viert zijn verjaardag’.

 

Elk kindje kan zelf een kabouter worden met een echte kaboutermuts, geschminkte wangetjes en veel leuke werkjes te doen! Er is survivalroute voor kleuterkabouters en een grote kabouter Niek gaat mooie verhalen vertellen.

Van al dat harte werken krijgen alle kabouters veel trek. Gelukkig staat er een poffertjeskraam en de Nieuwe Graanschuur serveert heerlijke en gezonde hapjes. 

 

Kabouterdag vindt plaats elk najaar. In 2017 was dat op zondag 8 oktober vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur en wordt gehouden op Landgoed Schothorst, Schothorsterlaan 21 in Amersfoort.

 

Entree 5,00 euro per kind, volwassenen gratis. De tickets zijn te koop op de dag zelf in de informatiekraam naast Het Groene Huis.