U bent hier

Contact

Landgoed Schothorst is dagelijks geopend tussen zonsopgang en zonsondergang. Honden zijn op het Landgoed en in Het Groene Huis niet toegestaan. Wilt u weten waar u in Amersfoort met uw hond mag lopen? Bekijk dan de hondenroutekaart. Het Groene Huis is rolstoeltoegankelijk en heeft een rolstoeltoegankelijke toilet.

 

 

 

Adresgegevens

Schothorsterlaan 21, 3822 NA Amersfoort
Telefoon: (033) 469 52 00 
E-mail: cnme@amersfoort.nl

 

 

Het Groene Huis deels open
Sinds 1 september ontvangen we weer schoolklassen en groepen in Het Groene Huis met gepaste corona-maatregelen. Het Groene Huis is nog gesloten voor algemeen publiek. Iedereen is wel welkom om te wandelen over Landgoed Schothorst. Via cnme@amersfoort.nl zijn we bereikbaar.

Scholen, BSO's en groene organisaties kunnen op afspraak leskisten en veldwerkmaterialen lenen: bel 033 4695205 of mail naar cnme-scholen@amersfoort.nl .

 

 

Route en parkeren

Routebeschrijving PDF

 

Let op. Uw navigatiesysteem kan op een gegeven moment aangeven dat u naar links moet (bij het landhuis), houd in dat geval rechts aan totdat u het houten witte hek ziet.

 

Gratis parkeren voor Het Groene Huis (er zijn 16 parkeerplekken waarvan 1 gehandicaptenprakeerplaats. Deze worden gedeeld met Centaur, de handboogschietvereniging).