plattegrond Landgoed Schothorst
huur ruimtes

U bent hier

Workshop Lepelsnijden

Datum: 
zaterdag 13 maart 2021 - 12:00 tot 17:00
zaterdag 17 april 2021 - 12:00 tot 17:00
zaterdag 15 mei 2021 - 12:00 tot 17:00
zaterdag 19 juni 2021 - 12:00 tot 17:00
Locatie: 
Het Groene Huis
Adres: 
Schothorsterlaan 2
Prijs: 
€65 volwassenen €32,50 kinderen

Kom naar Het Groene Huis en leer in deze workshop in een middag een eigen houten lepel te snijden. Eemlepel geeft weer een workshop lepelsnijden, waar je de fijne kneepjes van het lepelsnijden leert.

 

Ga lekker aan de slag met een vers stuk wilg, berk of ander lokaal hout. Bij mooi weer gaan we naar buiten. Naast veiligheid en mesvaardigheid komen ook verschillende mesgrepen voorbij en leer je houtlezen: een taal die je nog vaak van pas kan komen. Je werkt met het lepelmes en houtsnijmes van Morakniv die beiden speciaal voor het lepel snijden zijn ontwikkelt en die beiden zeer scherp zijn.

 

Na afloop van de cursus heb je de mogelijkheid om de messen waarmee je gewerkt hebt over te nemen voor een scherpe prijs zodat je thuis verder kunt werken aan je vaardigheden en je lepelverzameling kan groeien. Voor deze cursus is geen ervaring vereist. Er zijn verschillende momenten dat deze workshop wordt gegeven kijk daarvoor bij data.

 

De workshop is inclusief vers hout, gebruik van gereedschap en hakblok, thee en een vers gebakken stuk appeltaart. Maximaal aantal personen: 12. Minimum leeftijd: 12 jaar onder begeleiding door ouder. Zodra je aanmelding binnen is, ontvang je een bericht met de betalingsgegevens en aanvullende workshopinformatie. Na betaling is je inschrijving definitief.

Aanmelden: 
info@eemlepel.nl o.v.v. workshop lepel snijden + datum