plattegrond Landgoed Schothorst
huur ruimtes

U bent hier

Speelgoedruilmarkt Recycle Sint

Datum: 
vrijdag 15 november 2019 - 19:30 tot 21:00
Locatie: 
Het Groene Huis
Adres: 
Schothorsterlaan 21, Amersfoort
Prijs: 
gratis

Bergen speelgoed waar nooit meer mee gespeeld wordt? Je wilt graag duurzaam én voordelig Sinterklaasfeest vieren? Kom dan naar de speelgoedruilbeurs van Recycle Sint in Het Groene Huis en geef het speelgoed een tweede leven! 

 

HOE WERKT HET?

Breng het speelgoed waar je kids niet meer mee spelen naar Het Groene Huis op één van deze dagen:

  • donderdag 14 november tussen 9:00 en 17:00 uur
  • vrijdag 15 november tussen 9:00 en 17:00 uur
  • vrijdag 15 november tussen 18:00 en 18:45 uur 

Je ontvangt waardepunten voor het speelgoed dat je brengt. Deze punten ruil je tijdens de speelgoedruilmarkt in voor ander tweedehands speelgoed van dezelfde waarde.

We hanteren als criterium dat het speelgoed dat ingeleverd wordt, zo weer ingepakt kan worden als kadootje.​ Dus het moet er netjes, onbeschadigd en schoon uitzien.

SPEELGOEDRUILMARKT

De speelgoedruilmarkt is op vrijdag 15 november van 19:30-21:00 uur. Lukt het je niet het het speelgoed eerder te brengen? No stress! Kom dan gewoon naar de ruilmarkt en we helpen je ter plekke verder.

 

Het speelgoed moet netjes en schoon zijn. Het mogen echte vintage items zijn, maar ook spullen waar nauwelijks mee gespeeld is. Alles wat overblijft wordt aan een goed doel geschonken. 

 

Je bespaart tijd, je bespaart geld, je hebt meer ruimte in huis want je gaat opruimen, je hebt een leuke avond én je doet iets goeds voor jezelf en de wereld. Kom je ook?

 

Recycle Sint is een initiatief van Branding a Better World en wordt op deze locatie georganiseerd door Recycle Sint Amersfoort i.s.m. Het Groene Huis.

 

Aanmelden: 
niet nodig