U bent hier

Opendag Voedselkollektief Amersfoort

Datum: 
dinsdag 29 september 2020 - 13:00 tot 16:00
Locatie: 
Theetuin de Heyligenberg
Adres: 
Heiligenbergerweg 1A, 3833 AC Leusden.
Prijs: 
gratis

29 september is er een opendag van het Voedselcollectief. Ze bestaan dan 10 jaar! Ontmoet op deze dag de telers die je over hun producten kunnen vertellen. En geniet van de feestelijke sfeer met kinderactiviteiten, hapjes en drankjes!

 

Via Voedselkollektief Amersfoort koop je groenten, fruit en zuivel rechtstreeks bij regionale boeren en telers binnen een straal van 25 kilometer rondom Amersfoort, en ook nog eens allemaal biologisch. Je kiest zelf uit het aanbod van de telers. Kom kennis maken op zaterdag 29 augustus van 13 tot 16 uur in Theetuin de Heyligenberg. Er komen meerdere telers die een verhaal houden en hun producten laten zien. Leuke kans om die mensen te ontmoeten.

 

De Theetuin De Heyligenberg is een prachtige ruimte achter het bekende witte landhuis als je via de Heiligenbergerweg net het viaduct over bent naar Leusden. Even rechtsaf de Lokhorsterweg op en dan zie je de theetuin. 

 

Je kunt er voor een hapje en drankje terecht, het is heel kindvriendelijk, en het is ook een leverancier van het Voedselkollektief. 

 

Kom je ook naar deze feestelijke dag?

Voor meer info kan je mailen naar: info@voedselkollektief.nl

 

Aanmelden: 
niet nodig