U bent hier

Kom ook Waterspeurneuzen in Het Beekdal!

Datum: 
zondag 16 juni 2019 - 11:00 tot 15:00
Locatie: 
Natuurspeelplaats Vosheuvelpad
Adres: 
Tussen kinderboerderij Vosheuvel en de honkbalvelden
Prijs: 
gratis
fotograaf: Saskia Berdenis van Berlekom

Dimitri en Carina van Waterschap Vallei en Veluwe en Lia van Elisabeth Groen delen op 16 juni weer schepnetten uit aan alle waterspeurneuzende kinderen, die graag op waterdiertjes-onderzoek te gaan.
 

Leuk om mee te doen? Alle kinderen zijn welkom, evenals enthousiaste (groot)ouders natuurlijk. Kleintjes graag onder begeleiding (al is het water ondiep; we nemen liever het zekere voor het onzekere!). En uiteraard worden alle beestjes na het onderzoek weer in het water terug gezet.
 

Stuur een mailtje naar info@elisabethgroen.nl, dan weten we op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Geef hierin ook je voorkeurstijd aan. Er zijn namelijk 3 groepen te maken; om 11.00 uur, om 13.00 en om 14.00 uur. Er kunnen maximaal 30 kinderen per groep meedoen.
 

We verzamelen steeds een kwartier voor aanvang in de natuurspeelplaats langs de Heiligenbergerbeek in Amersfoort.
 

Routebeschrijving:
Parkeren kan bv bij de sportclubs aan de Dorresteinsesteeg. (Quick voetbal en Quick honkbal)
Vervolgens loop je over  fietspad het Vosheuvelpad richting de beek. Steek de brug over en de speeltuin ligt aan je linkerhand. Naast de speeltuin ligt het gebied met vlonders (we vissen dus niet in de beek zelf), via een hek te bereiken.
 

De jaarlijkse Waterspeurneuzen activiteit wordt dit jaar georganiseerd door Stichting Elisabeth Groen en Waterschap Vallei en Veluwe.

Aanmelden: 
info@elisabethgroen.nl