plattegrond Landgoed Schothorst
huur ruimtes

U bent hier

Kerstmarkt bij Kringloopcentrum Amersfoort

Datum: 
zondag 27 november 2022 - 11:00 tot 16:00
Locatie: 
Kringloopcentrum Amersfoort
Adres: 
Zwaaikom 21, Amersfoort
Prijs: 
gratis

Wat gaat u eten tijdens de kerstdagen? Of het nou Mexicaans of Hollandsche pot wordt, bij Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden vindt u alles wat u nodig heeft voor de kersttafel. Laat uzelf twee zondagen achter elkaar inspireren door bijzondere ornamenten, serviezen, kandelaars en flonkerend kristal. Zoals ieder jaar worden de winkels opgetuigd in kerstsfeer en snuffel je op de marktkramen door manden vol voordelige kerstballen, kerstkaarsen en kerstkaarten. Ook voor vintage- en feestkleding en, sieraden en accessoires bent u bij de kringloop aan het juiste adres.

 

Het Kerstspektakel bij Kringloopcentrum Leusden op zondag 20 november

Kringloopcentrum Leusden opent de deuren voor alweer de zevende editie van het Kerstspektakel. U bent welkom op 20 november van 12:00-16:00 uur aan de Bedrijfsweg 1. Om het eventuele wachten wat te veraangenamen, of om nog even na te genieten van uw aankopen, is er gratis warme chocolademelk en snert, waar u misschien wel geholpen wordt door de Kerstman als hij niet bezig is met het uitdelen van cadeautjes.

 

De kerstmarkt bij Kringloopcentrum Amersfoort op zondag 27 november

Op elke laatste zondag van de maand is het koopzondag bij Kringloopcentrum Amersfoort, maar op 27 november zal dan ook de kerstmarkt in Amersfoort beginnen. Iedereen is welkom van 11:00 tot 16:00.

 

Het Kringloopcentrum heeft het hele jaar voor de markten gespaard en tijdens de markten zal regelmatig aangevuld worden, kom dus gerust wat later op de middag. Ook de dagen en erna blijft er een kerstafdeling staan.

 

Heeft u nog spullen waar u zelf geen plek meer voor heeft? U kunt ze natuurlijk altijd bij het Kringloopcentrum inleveren.