U bent hier

Kenniscafé 'Wateropvang in de tuin'

Datum: 
donderdag 29 november 2018 - 19:30 tot 21:00
Locatie: 
Het Groene Huis
Adres: 
Schothorsterlaan 21, Amersfoort
Prijs: 
gratis
Wadi in klimaatbestendige voorbeeldtuin

Je bent van harte welkom op het eerste kenniscafé voor groenprofessionals in Amersfoort. Het thema van de avond is "wateropvang in de tuin". Een thema wat na deze zomer in het hoofd van veel klanten steeds belangrijker wordt. Wil je meer weten over mogelijkheden en producten om toe te passen in tuinen? Met de informatie van deze avond kan je de volgende dag direct aan de slag!

 

Programma

19:15 ontvangst met koffie en thee
19:30 welkom en start

  • Presentatie door Sjaak Willemstein, de duurzaamste hovenier van Nederland Hij vertelt over zijn drijfveren en ook wat duurzaamheid betekent voor zijn werk als hovenier.
  • Verschillende leveranciers geven een korte toelichting over hun product o.a. Aquaflow, waterschuttingen, Hydrorock, infiltratiekratten, halfverhardingen.
  • Mini-beurs waar je veel info en praktische tips krijgt over het gebruik van deze producten. Je krijgt info over opvang en infiltratie van hemelwater, waterdoorlatende verhardingen en over de beplanting van wadi’s.

21:00 Borrel

 

Aanmelden: eveline@operatiesteenbreek.nl Graag tot ziens op 29 november! Elke Blaensdorf 06-51443444 & Eveline Beukema 06-20227768 Namens Lekker in je Tuin / netwerk Operatie Steenbreek Amersfoort