plattegrond Landgoed Schothorst
huur ruimtes

U bent hier

Groenvisie in Vogelvlucht 6

Datum: 
woensdag 27 oktober 2021 - 19:00 tot 21:00
Locatie: 
Het Groene Huis
Adres: 
Schothorsterlaan 21
Prijs: 
gratis
Uitsnede tekening Groenvisie

Deze avond kunnen bewoners, groene organisaties, raadsleden en ambtenaren die zich betrokken voelen bij een groener Amersfoort elkaar weer ontmoeten tijdens een avond Groenvisie in Vogelvlucht. Aan de hand van pitches en posterpresentaties nemen we iedereen in vogelvlucht mee langs de projecten en acties die zijn voortgekomen uit de Amersfoortse Groenvisie of daar aan bijdragen. Er zijn updates van o.a. Elisabeth Groen, Tuinpark Laakzijde, Winkelcentrum Schothorst, 4000 bomen plan, Groene Schoolpleinen, Steenbreek Openbare Ruimte.

Ook iets presenteren: neem contact op met Brigit Kuypers bmah.kuypers@amersfoort.nl

 

Op 4 december 2019 was de eerste avond Groenvisie in Vogelvlucht. Daarna volgden vier online edities die informatief waren, alleen weinig kans boden voor onderling kennismaken en uitwisselingen van ideeën, wensen en dromen.  We zijn dan ook blij dat we elkaar en jullie weer in het echt kunnen zien. Daarom beginnen we deze avond ook met een uitgebreide (hernieuwde) kennismaking en is er ook gedurende de avond veel ruimte om elkaar te spreken. De twee lokalen van Het Groene Huis en de expositieruimte bieden voldoende mogelijkheden om elkaar daarbij de ruimte te gunnen. 

 

 

Vanaf 18.00 is iedereen welkom een hapje mee te eten. Aansluitend bij de coronamaatregelen zoals deze nu gelden voor de horeca, vragen wij de mensen die mee willen eten, mee te werken aan de check op een coronatoegangsbewijs.  

 

 

vanaf 18.00: mogelijkheid een (vegan of vegetarisch) hapje mee  te eten. (aanmelden en overige dieetwensen: cnme@amersfoort.nl)

18.45: Inloop met koffie / thee in de lokalen van Het Groene Huis

19.00: Interactieve kennismaking: 'Samen maken we de stad groener', met wie doen we dat?

19.30: Pitches projecten en acties die voortkomen uit de Groenvisie of daar aan bijdragen

20.00: Rondlopen en verder praten. 

20.50: Gezamenlijke afsluiting 

 

 

Wij kijken er naar  uit jullie weer te moen ontvangen.

Aanmelden: 
verplicht: cnme@amersfoort.nl tot 22 okt.2020