U bent hier

Effect klimaatverandering op organisaties en individuen

Datum: 
maandag 25 november 2019 - 19:30 tot 21:30
Locatie: 
Het Groene Huis
Adres: 
Schothorsterlaan 21, 3822 NA Amersfoort
Prijs: 
10,00

De klimaatveranderingen hebben vergaande gevolgen en dat is ook steeds meer zichtbaar in het nieuws. Veel mensen maken zich zorgen. Waar gaat de wereld naartoe? En welke veranderingen zullen een grote impact maken op ons als individu?

 

Deze en andere vragen spelen misschien ook in jouw hoofd. Of misschien werk je met of voor mensen die zich daar zorgen over maken. In beiden gevallen is het dan fijn om meer duidelijkheid over het onderwerp te hebben. In de presentatie zal Maarten Hoogslag (communicatietrainer en klimaatcoach) uitgebreid in gaan op de oorzaken en gevolgen van de klimaatverandering.

 

De presentatie zal naast het effect op de wereld en de individu ook specifiek ingaan op de gevolgen van klimaatverandering voor organisaties en hun ontwikkeling. Ontdek wat je eigen visie is ten opzichte van de verschillende scenario’s die worden besproken in de presentatie. Wat zou je zeggen vanuit de rol van adviseur, begeleider of projectleider? En hoe ga je om met de psychologische aspecten zoals ontkenning, verdringing en bagatelliseren?

 

Inloop is vanaf 19.00 uur. En er is koffie en thee. De presentatie start om 19.30 en duurt tot 21.30 uur. De bijeenkomst is toegankelijk voor HRD professionals en geïnteresseerden. Deelname kost €10,- en dient contant betaald te worden.

 

Aanmelden kan door te mailen naar Paula Gruben, werkgroep mondelinge communicatie Develhub.

 

Develhub is hét onafhankelijke platform dat zich richt op verbinding en professionalisering van iedereen die zich structureel bezighoudt met leren en ontwikkelen van individuen, teams en organisaties.

Aanmelden: 
mail naar: pwmgrub@xs4all.nl