U bent hier

Beleef de herfst op landgoed Schothorst

Datum: 
vrijdag 16 oktober 2020 (All day) tot maandag 30 november 2020 (All day)
Locatie: 
Landgoed Schothorst
Adres: 
Schothorsterlaan 21, Amersfoort
Prijs: 
gratis

Het is herfst! Op landgoed Schothorst zie je nu overal gekleurde bladeren, eikels, beukennoten en paddenstoelen. Kom wandelen en geniet van het mooie jaargetijde. Buiten, naast de ingang van Het Groene Huis, staat een blauwe kist met verschillende activiteiten voor jong en oud!

Kinderen vinden hier een herfst kabouterwandeling, zoekkaarten paddenstoelen en vruchten en een boekje ‘Herfstactiviteit’. Kies een wandeling en ga op zoek naar paddenstoelen, maak een foto met je mobiel van de onderkant van de paddenstoel. Kijk of je verschillende soorten spinnenwebben kan vinden en verzamel mooie bladeren en ander herfstmateriaal. In de boomgaard kun je inspiratie opdoen voor een herfsttafel van natuurmaterialen.
 

Volwassenen zijn welkom voor een bomenwandeling. Tijdens deze bomenwandeling leest u de mooiste verhalen over de bomen. Eigenlijk heeft iedere boom op het landgoed zo zijn eigen verhaal. Ontdek de diversiteit aan bomen in park Schothorst aan de hand van een mooie wandeling door het park.

Kom vooral genieten van de mooie natuur met onze wandelroutes op Landgoed Schothorst! Wegens COVID-19 is Het Groene Huis gesloten. Vermijd de drukte.