plattegrond Landgoed Schothorst
huur ruimtes

U bent hier

Abonnement

zoemerspad les bij het groene huis waterleven les bij het groene huis waterleven les bij het groene huis middeleeuwse les deeg maken les over bijen bij het groene huis

Inschrijven voor het nieuwe schooljaar

De NME- contactpersonen en -coördinatoren van de basisscholen in Amersfoort ontvangen ieder jaar in april de NME-gids. De scholen kunnen zich vanaf juni inschrijven voor NME-activiteiten voor het nieuwe schooljaar. A-scholen mogen zich al inschrijven in mei.

 

Kosten voor scholen uit Amersfoort

De tarieven gelden, zoals in de NME-wijzer vermeld staan:
Leskisten en themalessen vallen onder het abonnement. Van materiaalpakketten rekenen wij de aanschafkosten door. De lessen boerderij-educatie en de les ‘Een ochtend in de middeleeuwen’ vallen buiten het abonnement. De kosten daarvan staan in de NME-wijzer.

 

Kosten voor scholen buiten Amersfoort

Voor scholen buiten Amersfoort gelden andere tarieven. De kosten voor de les ‘Een ochtend in de middeleeuwen’ bedragen €250,00. De kosten voor het gebruik van een leskistis €35,00. Themalessen zijn alleen te boeken in de periode dat de lessen ook door scholen in Amersfoort worden aangeboden. De prijs daarvan afhankelijk van de soort les €60,00 of €100,00. De kosten zijn inclusief BTW. Voor deze kosten stuurt het CNME een factuur.
Deze producten zijn alleen te boeken voor het lopende schooljaar, nadat een schooljaar een maand oud is. En zijnalleen via de mail naar cnme-scholen@amersfoort.nl of telefonisch te reserveren.

 

A-scholen

Wil je als basisschool meer gestructureerd met NME aan de slag, dan wil je in Amersfoort een A-school zijn.

Daarvoor moet tenminste één leerkracht een cursus gevolgd hebben. Klik hier voor meer informatie.

 

Wanneer de gereserveerde leskisten en materiaalpakketten moeten worden opgehaald in Het Groene Huis, staat in een herinneringsmail die de school 2 weken voor de uitleenperiode ontvangt. Daarin staat ook wanneer de leskisten weer terug moeten zijn.