U bent hier

Natuurlezing WNA

Datum: 
dinsdag 7 november 2017 -
20:00 tot 22:00
Locatie: 
Het Groene Huis
Adres: 
Schothorsterlaan 21, 3822 NA Amersfoort.
Prijs: 
gratis

Coelhorst, de Slaag en de Eemdelta; welke plannen heeft Natuurmonumenten met dit gebied?

De Eemdelta als geheel is een bijzonder waardevol landschap. De boer is er de belangrijkste beheerder. De rivier zelf is bijna niet te herkennen als een rivier en oogt soms meer als een kanaal.

Gradus Lemmen gaat op 7 november in gesprek met u over het beheer van de gebieden van Natuurmonumenten in de Eemvallei. Natuurmonumenten beheert bijzonder succesvol weidevogelgebieden zoals De Slaag en het landgoed Coelhorst. Gradus is gebiedsmanager en sinds 1 oktober 2016 in die functie verantwoordelijk voor alle gebieden van Natuurmonumenten in de Provincie Utrecht. Diverse vragen komen aan de orde. Welke plannen heeft Natuurmonumenten met dit gebied? Wat zijn uw zorgen? Welke potenties zijn er? Wat is de rol van de landbouw? Wat is de bedoeling van de Streekconferentie die Natuurmonumenten deze maand over dit gebied organiseert?  Zaal open 19.30 uur. Reserveren niet nodig, maar kom op tijd!

 

De organisatie is in handen van de Werkgroep Natuurlezingen Amersfoort (WNA), een samenwerkingsverband van KNNV, IVN, Vogelwacht Utrecht en Gemeente Amersfoort.
 

 

Foto: Aardkundig monument Soesterduinen , Foto: Kees de Heer

 

Aanmelden: 
Meer informatie WNA /R.vanAssema@amersfoort.nl